Auto pech
Ik zou morgen een auto krijgen, maar dat feest gaat niet door. Het bedrijf waar ik hem zou huren, heeft een heel raar systeem met de verzekering. Om een lang verhaal kort te maken, het komt erop neer dat als iemand tegen mij aan rijd ik alles zelf moet betalen. Ook als ik tegen iemand aan rijd moet ik alles zelf betalen. En als ik hem totaal los rijd, moet ik de volle mep betalen. Dus ieder deukje, ieder krasje is voor mij. En daar heb ik geen zin in!
Samen met mien vader heb ik vanaf maandag gezocht naar iets anders. Nu heeft papa een auto gevonden die ik kan overkopen. En deze ga ik weer verkopen voordat ik weer terug ga.
Dus nu moet ik nog even 2 weken bussen en dan als het goed is heb een auto.
Lief, Ingeborg
jeetje wat een pech in zo'n korte tijd!!
Maar gelukkig een nieuw mobiel en een EIGEN auto.
Tjaa je had ook meteen kunnen zeggen, mijn mobiel vond ik niet mooi en eigenlijk wil ik wel een eigen auto.
Nou ik hoop dat het hier bij blijft en dat je weer leuke bijzondere ervaringen krijgt.
Hoe is het dan bij de naschoolse opvang? Heb je al weer nieuwe ideeen ingebracht?
Ben benieuwd. Lees snel weer je blog.
dikke kus
Nicolet
Jeetje mineetje:P Zonde van de mobiel maar gelukkig heb je weer een nieuwe!:D
En je mag wel super blij zijn met zo'n lieve papa die even zegt. Lief kind koop jij maar een auto daar! Super!!
Veel tour plezier in je eigen auto en daar ook niet teveel deuken in maken he;)
hihi, Kus!
De mobiel kwijt en binnenkort een eigen auto. Is dat een goede deal? Vergeet deze nare ervaring maar snel en ga verder met het genieten van al het moois van Curacao.
Ik ga me heerlijk uitleven om een fantastisch pakket samen te stellen voor de kids. Mocht je nog wensen hebben laat het me dan even weten. Of strandballen ook gaat lukken?? We hebben hier iets ander weer dan bij jullie. Het is hier miezerig en vooral véél wind.
Staat er al veel geschreven in "Ingeborgs bijbel"? Probeer dat dagelijks bij te houden.
Zondag weer skype-time? Daar kijk ik nu al weer naar uit, evenals je verslag van deze week.
Knuff en kus van mams.
Hee Ingeborg. Site gevonden. Marian was jier vanmorgen even en noemde het adres. Gees wist er al van, maar, digibeet als ze is, had nog geen actie ondernomen om te kijken. PC-vrees. Wat een verhalen in zo'n korte tijd! Je zei al dat de kans best groot was dat je mobiel zou "verdwijnen". Nou, dat bleek dus. JM zit nu op school, als hij thuis is laten we hem de foto's op je site zien. Hij zal wel vragen of er ook enge beesten zitten, dus mocht je die tegenkomen... leg het vast! Veel plezier en succes daar!
Gees en Jan Albert
Ha Ingeborg, leuk om te lezen dat het goed met je gaat.
Ga vooral genieten en de rest komt vanzelf. Tot nu toe is mijn baan erg wennen en nu ben ik ook nog ziek. Hier regent het aan een stuk door dus ik ben een klein beetje jaloers. Een fijne tijd daar, maar dat zal wel lukken zo te lezen. groeten, Marga