Week 19
21-03-‘10
Vanmorgen aan mijn scriptie gewerkt, ben al goed op weg. Het einde is in zicht.
Ook heb ik tussendoor als pauze even achter skype gezeten. Met het thuisfront en fam. Liebrand gepraat.
Het was vandaag een dubbel gevoel voor mij. Aan de ene kant was ik erg blij om hier te zijn, maar aan de andere kant wil ik graag vandaag even in Nederland zijn. Vandaag is de dag dan Danitsja jarig is. Marloes en Esther hebben een stukje gemaakt voor bij de gedenksteen, ook namens mij. Vanuit hier kan ik niet veel doen, dus zij betrekken mij overal bij. Meiden, wat moet ik zonder jullie!
Ook heb ik nog even lekker in het zwembad gelegen voor afkoelen. Toch wel super dat we hier een zwembad hebben!
Vanavond barbecueën bij het zwembad. Vervelend leven hebben we hier!
22-03-‘10
Toen ik op school was om de kinderen op te halen, waren 2 kinderen ruzie aan het maken. Het was erg grappig, maar ik moest mijn lach inhouden. Het ene kind zei tegen het andere kind; Maar jij bent
zelf ook bruin. Niet zegt het andere kind, jij bent veel zwarter als mij. Zegt het andere kind weer: Jij bent zelf zwart! Wat een lieve kinderen toch weer!
Op stage heb ik de administratie geordend, want alles lag los in de la en 32948729347 verschillende snelhechters. Je kon niks even snel pakken, je was altijd aan het zoeken.
Toen ik alles in 1 map had gedaan, tabbladen ertussen was mijn begeleidster er erg blij mee.
ook heb ik een map gemaakt waar de activiteiten planningen inzitten en een map waar we alle tekeningen in bewaren die nog niet af zijn.
Weer een goede daad verricht.
Ook heb ik vandaag mijn eigen auto gekregen. Je moet niet zien wat voor auto, maar ik kom overal. De kleur is wit, maar door de vele roestplekken is die meer goud/bruin. En over de gehele auto
zitten behoorlijk wat deuken. Aan de binnenkant over het dashboard zit een bondje. Ook echt heel erg fout! En de rugleuningen van de stoelen staat in de lig stand. Als je hem rechterop zet, dan
klapt die gewoon weer terug. Oftewel, ik lig echt Antiliaans in mijn auto te sturen.
Maar het belangrijkste, ik heb airco in mijn auto! Hulde!! Alleen gebruik ik die niet, want dan is de tank al helemaal snel leeg.
23-03-‘10
Vanmorgen met Anne (stagiaire) naar de dokter geweest. Zij heeft 2 plekken op haar hoofd die steeds groter worden. Nu heeft ze zoals ze dat hier noemen de apenpokken. Je kan het vergelijken met
waterpokken. Alleen deze plekken zijn veel groter en worden steeds groter. Ze heeft nu antibiotica gekregen en een zalfje. En ze mag nu 3 dagen niet werken, want het is besmettelijk. Dat betekend
dus dat ik nu alleen met Anita moet werken, maar dat gaat zeker lukken.
Vanavond naar de film geweest, case 39. Echt een goede film! Alleen de Antiliaanse meiden in de zaal waren al aan het gillen, voordat er wat was gebeurd. Best vervelend...
24-03-‘10
Op stage ging alles goed. Het is even aanpoten nu Anne er niet is. Maar het lukt!
Vanavond gekookt, pasta met kip en kaassaus. En het was heerlijk! Goedkoop en lekker, wat wil je nog meer?
25-03-‘10
Op stage ging alles goed. Wat wil je nog meer?
's Avonds lekker niksen. Even een nachtje met veel slaap, want ben kapot!
26-03-‘10
Op stage ongeveer 3 uur alleen voor de groep gestaan. Mijn begeleidster had bezoek, dus moest ik alles even overnemen. Op een gegeven moment was ik blij dat Anita er weer was,
zo kon ik even een stapje terug doen.
's Avonds met Yvonne en Marjolein filmavond gehouden op mijn kamer. Rosé erbij, filmpje aan en gaan met die banaan.
27-03-‘10
Vanmorgen naar Promenade geweest, daar was uitverkoop. Daar heb ik een pyama broek voor Kim gekocht, voor in bonaire. Aangezien wij op de boot sliepen en buiten, dus is een
lange pyama broek wel lekker.
Daarna naar het strand gereden. Op het strand met Michelle cocktails gedronken op het strand. Wat een fijn studenten leven hebben we hier!
's Avonds naar Bermuda geweest en daarna door naar Villa Maria. Daar hadden we weer een feest.
Het was een zeer geslaagde avond! De nodige foto's en filmpjes zeggen genoeg.
Zeg mevrouw Wanders, want zijn dit voor een snelle berichtjes?? Zo werkt het niet he.. Volgende verslag dient uitgebreid en lachwekkend te zijn! Want tenslotte mag ik daar dan deel van uit maken, dus verwacht ik giga verslagen met alle gebeurtenissen.. zodat mama Wanders ook trots kan zijn op haar dochter.. (Die mij wil laten werken in een of andere hoerentent?!!!) ahhahahahahahha
Cura is tof! x
Slaat de verveling soms toe?? Is het de hoogste tijd dat je weer richting Nederland gaat????
Wat zijn dit nu voor snelle flits berichtjes?????????
Hier moeten we maar genoegen mee nemen?? DAT DACHT IK NIET!!!!! Nu goed je "Bijbel" bijhouden, dan gebeurt dit niet nog een keer.
De volgende keer graag weer een uitgebreid verslag van AL je belevenissen.
Ik kijk er al weer naar uit!!
Nog héééééél véééééél plezier de laatste 2 weken en geniet er intens van. Dit moet een zeer mooie afsluiting van je stage worden op Curacao.
Liefs en knuffel van mams ennuh... de groetjes aan Kim.