Ingeborg.reismee.nl

Week 22

11-04-‘10
Vanmorgen ging de wekker om 06:45 uur. Poging 2 tot Christoffelberg beklimmen. Om 07:30 uur zaten Kim, Marjolein en ik in de auto, op weg naar de Christoffelberg. We hebben er ongeveer een uur over gedaan om boven te komen. Het laatste stuk moest je echt klimmen, dus dat was soms even zoeken om ergens bovenop te komen. Maar het uitzicht boven was echt super! Dat maakte het zweten, lopen en klimmen allemaal weer goed! Op de terugweg was het in het begin veel kontschuiven, anders was ik rollend naar beneden gegaan. En mama wil graag dat ik heel thuis kom, dus toch maar even kontschuiven. Met als resultaat een kapotte broek...
's Middags lekker op het strand geleden. Even geslapen en nu kan ik er weer tegenaan, hoop ik.
‘s Avonds met z'n allen naar Wet&Wild, laatste keer voor Ellen en mij. Best raar om hier volgende week niet meer te zijn. Dan zijn we gewoon al in Nederland!

12-04-‘10
Vandaag eerst heerlijk uitgeslapen en de was gedaan. Aangezien er niet veel schone kleren meer waren, moest het ooit een keer van komen. Verder heb ik nog alle opdrachten uitgeprint, zodat er een handtekening onder gezet kan worden. Daarna nog even thuis gezwommen, lekker afkoelen.
's avonds met Kim en Fieke bij de Heeren gegeten. Heerlijk! Toen doorgereden naar Punda, want daar kwam Richie om Bonaire foto's uit te wisselen. En thuis heeft Michelle foto's van mij overgenomen, want ze heeft nog geen één foto. Iedereen komt altijd naar mij toe om foto's te vragen, want ik ben één van de weinigen die alle foto's heeft. Nu heb ik ze ook niet allemaal, maar de meeste wel.

13-04-‘10
Vandaag met Erik en Kim naar het strand geweest. Ik had hun afgezet en een half uurtje later ben ik terug gereden naar stage. Mijn begeleider was alleen en kan dan de kinderen niet ophalen van school. Dus ik heb de kinderen van school gehaald, wat erg leuk was. Al die reacties toen ze me zagen! Ook kwamen alle kinderen op school en op de opvang naar me toe rennen en klemden ze zich helemaal om me heen. Een warm onthaal letterlijk en figuurlijk!

• v Juffrouw ik dacht dat je al in Nederland was!
  • v Leuk! Blijf je de hele dag?
  • v Ben je alweer terug uit Nederland?
  • v Miste je ons zo erg?
  • v Wow, jij bent bruin geworden juffrouw. Ik herkende je helemaal niet meer!

's Avonds met Kim bij Hooks Hut gegeten. Oftewel, lekker met de voeten in het zand en aan de zee zitten. Wat willen we nog meer? Nou een lekker glaasje rosé zou wel lekker zijn!

14-04-‘10
Vandaag was Kim ziek. Rennen naar de wc voor het leven! Oftewel, Kim is grote vrienden geworden met haar persoonlijke wc pot. Ik ben naar stage geweest om alles te laten invullen en ondertekenen. Toen ben ik naar de winkel gereden om boodschappen te halen. Lekker vers fruit, misschien knapt Kim hier wel van op?
's Middags met Kim en Marjolein naar het strand geweest, Jan-Thiel. Dichtbij huis en dichtbij de wc gelegen.

's Avonds met Ellen, Erik, Chris, Geert en Marjolein bij Cabana een drankje gedronken. Onder het genot van een heerlijke band!
Alleen toen we de rekening kregen zagen Marjolein en ik hoe duur eigenlijk 1 glas rosé is! Dus hebben we besloten dat de glazen erbij inbegrepen zaten!

15-04-‘10
vandaag met Kim, Ellen en Erik naar het strand geweest, Porto Marie. Thuis was het een beetje aan het regenen, maar we zijn gewoon naar de zon gereden. Op het strand heerlijk in de zon gelegen, geen regen gehad hulde!
's Avonds met Kim bij de Tropen gegeten. Daarna thuis gedoucht en was het tijd om de koffer in te pakken. Ook al had ik daar geen zin in en geen behoefte aan, het moest toch echt gebeuren. Tijdens het inpakken kon ik het nog steeds niet geloven dat ik zaterdag naar huis vlieg...

16-04-‘10
Vanmorgen om 08:00 werden we bij de dolfijnen verwacht. Want het is tijd om met dolfijnen te gaan zwemmen, hulde! Mama, je mag best jaloers zijn ook al weet ik dat je het bent! Het was echt super om het nog een keer te doen! Geen moment spijt van gehad. En Kim heeft er ook echt van genoten! Meid, je hebt het verdient!
's Middags even Punda in geweest en bij de Boulevard nog even wat gedronken.
's Avonds met z'n allen bij de Kleine Wereld wezen steen grillen. Toen even langs huis om vervolgens door te gaan naar Bermuda. Onze laatste avond vieren, en we willen nog niet naar huis! Alleen nu nog hopen dat mijn vlucht morgen doorgaat, anders kunnen we nog even lekker genieten hier op het eiland! Ook niet vervelend?

17-04-‘10
vanmorgen ging de wekker om 09:00 uur. Tijd om naar Arke Fly te bellen, om te horen of de vlucht doorgaat. Het nummer was overvol en kwam er niet tussen. Toen met Kim naar KLM geweest, kantoor dicht! Dan door naar Arke Fly, open. Hier kreeg ik te horen dat de vlucht niet door ging en ze niet weten wanneer ze weer gaan vliegen. Ook konden ze niks voor mij doen, omdat ik via Wereldstage hier ben gekomen. Dus ik moest contact opnemen met Wereldstage, alleen zit het kantoor in het weekend dicht. Wat ze nog wel deden voor is, is mij bellen wanneer mijn vlucht gaat.
We zijn toen naar huis gereden en heeft Ellen naar het noodnummer van wereldstage gebeld. We moesten mailen naar Wereldstage en horen maandag meer. Met Kim ben ik naar Hato gereden om te kijken of haar vlucht wel/niet ging en om informatie te halen. Helaas regelen ze niks vanuit KLM en moet je alles zelf uitzoeken. Het enigste wat Kim kan doen is naar een nummer bellen, waar je 15 minuten mee bezig bent voordat je iemand aan de lijn hebt. Heel fijn allemaal!Toen maar naar huis gereden om onze strandspullen te pakken en naar het strand te gaan. We zijn naar Porto Mare gereden en hier heerlijk de hele dag gelegen. Alleen het was zo warm! Om de 15 minuten moest ik het water in om af te koelen. Zelfs het zand was zo heet, dat je er nauwelijks op kon staan.
's Avonds op tijd naar bed gegaan, want ik was kapot. Al dat geregel en gebel, wordt er niet goed van! Maar je moet toch om dingen te regelen en om informatie te winnen.
Het is nu wachten op een telefoontje van Arke Fly. Dus 24 uur per dag de telefoon bij me houden en verder genieten. Extra vakantie dagen, niet verkeerd toch?

Marian Wanders

Leuk, je toch nog even gesproken en gezien te hebben, zo vlak voor je vertrek.
Krijgen we het verslag van week 23 nog te lezen???????????
Zou tof zijn.
Goede reis jullie beide en tot dinsdagmorgen.

agnes

Ingeborg, de uurtjes kun je gaan aftellen hoe moeilijk het ook zal zijn (begrijpelijk) . Wilde je een goede terug reis wensen en hopelijk tot gauw onze duschi, liefs van ons allen fam. liebrand